Ada Colau i Jaume Collboni: tensions al ‘paradís’ de Barcelona

La relació, política i personal, de l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i el primer tinent d'alcalde, Jaume Collboni, era excel·lent, tot un exemple. Ser la líder dels comuns i un dels pesos pesants del PSC no havia fet més que enfortir aquesta relació, i més des que el PSOE i Podem estan junts al govern d'Espanya.

Però darrerament els problemes han arribat al 'paradís' de Barcelona. I és que hi ha un parell de qüestions, clau per a les dues formacions, amb les quals mantenen discrepàncies, i no trobar un punt satisfactori de transacció entre tots dos està minant la relació. Per un costat, la posició dels socialistes en tot allò que té a veure amb la Casa Reial, el rei emèrit i el seu escàndol, incomoda Ada Colau i tensa els comuns.

I per l'altre, l'intent del PSOE de quedar-se per al Govern espanyol els romanents del superàvit dels ajuntaments ha fet que els comuns siguin molt bel·ligerants en contra de la mesura, i això ha estat vist com un atac i una deslleialtat pel PSC. Des dels dos equips asseguren que la situació encara és reconduïble, però, si apareixen més conflictes, la relació se'n ressentirà.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides