Canadell defensa que “ara no toca” la independència sinó salvar empreses

El líder de la Cambra diu que Espanya està "tècnicament en fallida" i que pot ser intervinguda per Europa
Joan Canadell, amb el president Torra

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, assegura que l'estat espanyol està "tècnicament en fallida" i en uns "mesos" podria acabar amb una intervenció europea que, a la llarga, pot suposar una "oportunitat" per a l'independentisme. "Espanya ens està arrossegant a la fallida i al desastre més absolut", defensa Canadell en una entrevista amb l'ACN.

El líder de la Cambra admet que en els propers mesos "no toca" fer la independència perquè cal "estar pendents d'ajudar les empreses perquè sobrevisquin" però diu que en el 2021 hi haurà un "nou momentum" pel moviment. "Qui té ganes d'estar en un país que en una crisi cau un 22% quan la majoria d'Europa cau un 5% o 6%? No té cap sentit", afirma.

"En els propers sis mesos no podem estar pendents de si hem de fer una DUI o si hem de sortir al carrer, o si vindrà a pegar-nos la policia", assegura el president de la Cambra, que creu que cal "preparar-ho tot perquè les empreses pateixin el mínim possible". Després, però, creu que serà "més necessari que mai" defensar la separació d'Espanya.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides