El director d'”El matí de Catalunya Ràdio” es refereix a la bandera espanyola com “l’estanquera”

Albert Segura condueix el programa aquest estiu i en serà el sotsdirector a partir de setembre, quan el dirigeixi Laura Rosel, que va tuitejar fa uns dies que Pedro Sánchez “ens pren per tontos”
Albert Segura, presentador de 'El matí de Catalunya Ràdio', aquest e
Albert Segura, presentador de 'El matí de Catalunya Ràdio', aquest estiu

El director i presentador d’El matí de Catalunya Ràdio, Albert Segura, s’ha referit en la seva editorial d’aquest dimecres 19 d’agost a la bandera espanyola com “l’estanquera”. Ho ha fet en comentar la manifestació que van celebrar a la plaça Colón els negacionistes de l’existència de la Covid-19. Segura ha criticat en aquesta editorial, que s’emet a les 7 i es repeteix a les 8, els participants en aquesta concentració i ha dit que no era casualitat que es manifestessin sota “l’estanquera gegant de la plaça de Colón”.

Albert Segura es va incorporar a Catalunya Ràdio la temporada 2017-2018 procedent de l’Agència Catalana de Notícies, de la qual n’era subdirector. A l’emissora pública catalana ha dirigit i presentat el programa Solidaris i ha substituït Mònica Terribas al capdavant d’El matí de Catalunya Ràdio els dies festius i durant l’estiu. El 28 de juliol, el director de l’emissora, Saül Gordillo, va anunciar que Albert Segura serà el subdirector del programa matinal a partir de setembre quan engegui la nova temporada. Aquesta nova temporada ja no comptarà amb Mònica Terribas com a líder del programa, ja que va renunciar a fer-ho per desavinences amb Gordillo. Terribas serà substituïda per Laura Rosel, a la qual la portaveu del PSC al Parlament, Eva Granados, li va recriminar a twitter que pengés un missatge en aquesta xarxa social dient que el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, “ens pren per tontos”.

(Visited 245 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari