El PP català perd interès per la coalició amb Ciutadans

La coalició entre el Partit Popular de Catalunya i Ciutadans (Cs) es donava per feta abans la pandèmia del coronavirus. Però han passat els mesos i les expectatives i la negociació s’han refredat fins a tal punt que al partit d’Inés Arrimadas gairebé donen per fet que els populars  ja no tenen interès a tancar aquest acord.

I és que el PP, que intentava formar la coalició a Euskadi i a Catalunya amb la intenció d’acabar absorbint Cs al Congrés i, a la llarga, debilitar del tot el partit liberal, ara creu que això ja no li cal. Consideren que els moviments de Cs aproximant-se al govern central acabaran passant factura un altre cop a Arrimadas i, per tant, la formació es farà encara més petita. Tant és així que els resultats a Galícia i a Euskadi podrien acabar fent que el PP descartés anar amb Cs a Catalunya en les pròximes eleccions.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides