Continuen pujant els contagis per coronavirus: 174 més en 24 hores

Sanitat ha informat de 17 noves defuncions des d'ahir
Personal sanitari fent la prova de la covid 19

El ministeri de Sanitat ha comunicat aquest divendres 174 contagis per coronavirus més en les últimes 24 hores, fet que fa pujar a 2.028 la xifra de nous casos en els darrers 7 dies i el total de positius a 250.545.

El departament que dirigeix Salvador Illa també ha informat de 17 morts en 24 hores, davant de les cinc de dijous. En l'última setmana han mort 21 persones, situant-se la xifra total en 28.385 des de l'inici de la pandèmia.

Madrid, amb 50 nous casos, Catalunya, amb 42 i Aragó, amb 31, encapçalen la llista de les comunitats amb més casos diagnosticats en les últimes 24 hores.

D'altra banda, el Ministeri ha anunciat aquest divendres que deixarà de publicar les dades el cap de setmana, en vista de la "evolució epidemiològica", de manera que la següent publicació de xifres es produirà els dilluns.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides