Joan Canadell flirteja amb ser presidenciable de JxCat

La presidència de la Cambra de Comerç de Barcelona, amb Joan Canadell, va ser una petita victòria de l’independentisme unilateral. Després de moltes decepcions, la seva victòria a les eleccions, patrocinada per l’ANC i pels sectors més hiperventilats de JxCat, va ser una finestra oberta a l’esperança dels independentistes unilateralistes.

A més, molts dels seus partidaris i padrins polítics el van veure com una figura a seguir, a tenir en compte: era qui havia aconseguit guanyar quan ningú ho donava per fet; una mena de Carles Puigdemont de la patronal. Ara, a les portes d’unes eleccions al Parlament i amb JxCat sense un cap de cartell que pugui revolucionar l’independentisme i atraure vot de manera notable, alguns diputats i càrrecs institucionals del partit han posat els ulls en Canadell.

Quim Torra no vol presentar-se per repetir a la presidència de la Generalitat, Carles Puigdemont no sap què vol fer, els inconvenients judicials sembla que anul·len la candidatura de Laura Borràs, i els actuals consellers Damià Calvet i Jordi Puigneró tenen una tirada limitada. És per això que ja hi ha qui demana a Canadell que faci el salt a la política i sigui el cap de llista de JxCat. Ell es deixa estimar, diu que està bé on està, però no tanca la porta a cap possibilitat. Flirteja, però no es decideix.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides