Cap mort per Covid-19 les últimes 24 hores a Espanya i 48 nous positius

En els darrers set dies han mort 56 persones i el total de contagiats arriba ja als 241.717 casos
Proves de coronavirus

Cap mort i 48 nous positius per coronavirus les darreres vint-i-quatre hores a Espanya, segons les dades publicades pel Ministeri de Sanitat aquest dilluns.  Els darrers set dies han mort per aquest virus 56 persones, mentre que 241.717 ciutadans han estat contagiats des de la detecció del primer cas a La Gomera el 31 de gener.

Dels nous contagis, nou s'han notificat al País Valencià, vuit a Madrid i sis a Catalunya. La resta de comunitats informen d'entre zero i sis positius confirmats.

A Catalunya, des que va començar la pandèmia, s'han diagnosticat 59.215 casos. 1.900 s'han detectat en els últims 14 dies i 642, en la darrera setmana. 343 persones han començat a tenir símptomes en els últims 14 dies i 86, en la darrera setmana.

Fernando Simón, director del centre de coordinació d'alertes i emergències sanitàries, ha dit que les dades d'avui són similars a les dels dies anteriors. En l'últim mes, un 40% dels casos detectats eren asimptomàtics. La dada de víctimes mortals totals està "congelada" a l'espera que les comunitats revisin les sèries de dades de la pandèmia.

 

(Visited 29 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari