Condemnes de presó per als agressors de dues activistes de Barcelona con la Selección

L'Audiència de Barcelona resol el recurs d'apel·lació incrementant-los les penes a 32 mesos
Agressió a les noies de Barcelona con la Selección
Agressió a les noies de Barcelona con la Selección

Els agressors de dues noies activistes de la plataforma Barcelona con la Selección hauran d'ingressar a la presó, ja que l'Audiència de Barcelona ha resolt el recurs interposat per les denunciants incrementant a 32 mesos la durada de les penes de privació de llibertat.

Els fets van succeir l'any 2016, quan les víctimes de l'agressió promocionaven una campanya en una carpa instal·lada al costat d'un dels accessos de la parada del metro de Fabra i Puig, en la confluència de l'avinguda homònima amb la Meridiana. En concret, demanaven a l'Ajuntament de Barcelona que autoritzés la instal·lació d'una pantalla gegant per poder seguir en directe els partits que la selecció espanyola de futbol disputés a l'Eurocopa d'aquell any.

Els agressors van destrossar la carpa i van endur-se algunes pertinències de les noies, a més d'insultar-les, amenaçar-les i colpejar-les. La resolució de l'Audiència de Barcelona coneguda ara condemna a quatre dels cinc integrants del grup agressor a 32 mesos de presó i a indemnitzar les víctimes.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.