Els amics de Jordi Pujol aprofiten que complirà 90 anys per reivindicar-lo

Obren una web i miren de blanquejar-li la imatge, després que confessés haver amagat diners a Andorra
Jordi Pujol, al Parlament de Catalunya
Jordi Pujol, al Parlament de Catalunya

L'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, complirà dimarts vinent, 9 de juny, el seu 90 aniversari. Un grup d'amics ha aprofitat la rodona xifra per reivindicar-lo. Així, han posat en marxa una web per recollir felicitacions. A través d'aquesta pàgina es proposa felicitar l'expresident amb textos d'un màxim de 900 caràcters, imatges i vídeos.

Pujol viu retirat de la vida pública després que el 25 de juliol del 2014 va confessar que durant dècades havia amagat diners a Andorra procedents teòricament d'una deixa del seu pare.

L'escàndol que va generar la notícia va ser el preludi d'un llarg procés judicial que ha implicat tota la seva família i va acabar arrossegant el partit que havia fundat, CDC, que es va dissoldre dos anys més tard.

Pocs dies després de la confessió, Pujol va renunciar a tots els reconeixements inherents a la condició d'expresident. Amb tot, en els darrers anys ha reprès algunes activitats públiques i la televisió pública catalana, TV3, ha tingut cert interès de recuperar la seva figura.

(Visited 101 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari