Els amics de Jordi Pujol aprofiten que complirà 90 anys per reivindicar-lo

Obren una web i miren de blanquejar-li la imatge, després que confessés haver amagat diners a Andorra
Jordi Pujol, al Parlament de Catalunya
Jordi Pujol, al Parlament de Catalunya

L'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, complirà dimarts vinent, 9 de juny, el seu 90 aniversari. Un grup d'amics ha aprofitat la rodona xifra per reivindicar-lo. Així, han posat en marxa una web per recollir felicitacions. A través d'aquesta pàgina es proposa felicitar l'expresident amb textos d'un màxim de 900 caràcters, imatges i vídeos.

Pujol viu retirat de la vida pública després que el 25 de juliol del 2014 va confessar que durant dècades havia amagat diners a Andorra procedents teòricament d'una deixa del seu pare.

L'escàndol que va generar la notícia va ser el preludi d'un llarg procés judicial que ha implicat tota la seva família i va acabar arrossegant el partit que havia fundat, CDC, que es va dissoldre dos anys més tard.

Pocs dies després de la confessió, Pujol va renunciar a tots els reconeixements inherents a la condició d'expresident. Amb tot, en els darrers anys ha reprès algunes activitats públiques i la televisió pública catalana, TV3, ha tingut cert interès de recuperar la seva figura.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides