Jéssica Albiach planteja un boicot a Nissan, Renault i Mitsubishi

La dirigent dels comuns diu que el grup automobilístic "pretén marxar de qualsevol manera"
Jéssica Albiach
Jéssica Albiach

La líder de Catalunya en Comú Podem al Parlament de Catalunya, Jéssica Albiach, ha plantejat que els ciutadans facin un boicot al grup automobilístic que engloba les marques Nissan, Renault i Mitsubishi en resposta al tancament de les plantes de Nissan a Catalunya.

Jéssica Albiach ha afirmat al proposar el boicot que "sabem que és una mesura que és forta, extrema, que pot ser polèmica i molt dura, però també és molt dur" que Nissan destrueixi prop de 3.000 llocs de treball directes i uns 22.000 indirectes.

De fet, la dirigent dels comuns ha afirmat que les polítiques del grup automobilístic de Nissan, Renault i Mitsubishi no es pot veure només "com un atac a les 25.000 famílies sinó com un atac al sector industrial de Catalunya".

Albiach ha denunciat també que Nissan "pretengui marxar de qualsevol manera" tot i haver rebut en ajudes públiques fins a 170 milions d'euros. En aquest context, Albiach ha demanat al govern català impulsar un pacte nacional per a la indústria i que es plantegi una estratègia a escala estatal per pressionar Renault.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides