La xifra de morts per coronavirus gairebé no puja en les últimes hores

Sanitat registra 182 nous casos de contagi a Espanya
Personal sanitari fent la prova de la covid 19

El darrer informe diari del Ministeri de Sanitat sobre l'impacte de la Covid-19 a Espanya mostra una xifra total de defuncions que gairebé no creix: dimarts era 27.117, dimecres era 27.118 i aquest dijous és 27.119. 38 persones afectades pel coronavirus han mort a Espanya la darrera setmana, segons les dades oficials.

La xifra acumulada de casos és 237.906, 182 dels quals diagnosticats les darreres 24 hores. La dada de l'anterior informe era 236.769, de manera que torna a no quadrar la xifra actual amb la suma de l'anterior més el darrer increment diari.

En l'última setmana han ingressat a l'hospital 301 persones. Pel que fa als ingressos a l'UCI, en els últims set dies hi han hagut d'entrar onze persones.

A Catalunya, la xifra de morts total que dona l'informe és de 5.584 (un més de la facilitada ahir), dels quals 8 s'han produït en l'última setmana. En relació amb el nombre de positius confirmats, Sanitat els xifra en 237.906, 1.137 més dels que van comunicar ahir, però només 182 es van diagnosticar el dia previ.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides