Puigdemont acusa Sánchez de esforçar-se més contra l’1-O que pels treballadors de Nissan

L'expresident català retreu al president espanyol que va vantar-se a Davos d'haver salvat els llocs de treball
Carles Puigdemont
Carles Puigdemont

L'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont ha carregat contra el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, responsabilitzant-lo del tancament de les plantes catalanes de Nissan i dels fets de l'1-O.

En un tuit publicat aquest dijous, després que la multinacional comuniqués oficialment la decisió al govern d'Espanya, Puigdemont ha manifestat que és "un cop molt dur per a milers de famílies i negocis, per al país sencer".

Seguidament, ha retret a Sánchez que "va creure que ho resolia amb una conversa a Davos. I se'n vantava", referint-se al fet que el president espanyol va dir al Fòrum Econòmic Mundial, celebrat el passat mes de gener, que "el manteniment dels llocs de treball a la planta de Nissan a Barcelona està Garantit".

"Sembla evident que l'interès que va posar a combatre l'1 d'octubre no el va posar a salvar Nissan", ha conclòs Puigdemont.

El Ministeri d'Indústria i la Generalitat van elaborar el març un pla de viabilitat per salvar l'activitat i els llocs de treball de la segona empresa automobilística de Catalunya, amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona i el Consorci de la Zona Franca. Ara, ha anunciat que convocarà els promotors del pla i els sindicats per estudiar la situació, i que ha proposat a Nissan crear un grup de treball per cercar alternatives.
 

 

(Visited 57 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari