Joan Tardà acusa JxCat de demagogs i hipòcrites

L’exdirigent republicà considera que l’únic objectiu dels postconvergents és “afeblir ERC” però assegura que “no se’n sortiran”
Tuit de Joan Tardà

L’exdiputat d’ERC al Congrés dels Diputats, Joan Tardà, ha assegurat que “la hipocresia i la demagògia de Junts per Catalunya no té aturador”. En un tuit on Tardà enllaça una notícia de Nació Digital titulada "JxCat aposta per reprovar Sánchez i el rei al Parlament pel seu paper en el 155”, l’exdirigent republicà ha afirmat que els postconvergents reclamen “que el Parlament reprovi PSOE del 155, després d’haver pactat amb el PSC la Diputació de Barcelona". Segons Tardà, l’únic objectiu de la força política liderada per l’expresident Carles Puigdemont és “intentar afeblir ERC”, però assegura que “no se’n sortiran”.

El tuit de Tardà arriba després que ahir l’exdiputat republicà al Congrés es preguntés en una altra piulada que “des de quan l’actual President és membre d’ERC?”, ja que Nació Digital havia obert una notícia amb el titular "Torra avisa Sánchez que ERC i JxCat votaran no a l’estat d’alarma si Sánchez no torna competències".

Poques hores més tard, l’actual portaveu d’ERC al Congrés dels Diputats, Gabriel Rufián, proper a la línia de Tardà, comentava la mateixa peça informativa i recordava que ERC té autonomia política: "Con el debido respeto. Por Esquerra Republicana, habla Esquerra Republicana. Y nadie más".

 

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides