Puigneró defensa que una Catalunya independent duria millor la crisi

En la línia de Budó, el conseller considera que la centralització "ha estat poc eficient" contra el virus
Jordi Puigneró
Jordi Puigneró

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, ha insistit en la idea que una Catalunya independent hauria gestionat millor la crisi del coronavirus. Una tesi que fa pocs dies sostenia la consellera de Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, i que tanta polseguera va alçar.

En una compareixença al Parlament per explicar la gestió del seu departament en la pandèmia, Puigneró ha assegurat que cada dia hi ha proves que una Catalunya independent gestionaria "diferent i millor" la crisi.

"Crec que no els descobriré que jo sóc independentista. Per tant, en aquest sentit, defenso que un Estat independent gestionaria millor aquesta crisi, en tots els sentits. Crec que amb això ho dic tot i no m'he amagat mai", ha defensat Puigneró a preguntes del diputat dels comuns David Cid.

Per altra banda, en la mateixa compareixença, Puigneró també ha defensat que "prohibir les vies telemàtiques per governar un país és fer el ridícul" i ha posat com a exemple que el Govern va poder investir un conseller, Bernat Solé d'Exteriors, durant el confinament per videoconferència. En aquest sentit, ha assegurat que els mecanismes telemàtics són un "complement" de l'activitat habitual del Govern i que "voler prohibir-los és una mala praxi".

(Visited 36 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari