De què es penedeix Emili Rousaud?

Emili Rousaud

Emili Rousaud reconeix que va estar poc afortunat amb la frase de la "mà a la caixa". Així l'exvicepresident del FC Barcelona insisteix que hi ha hagut corrupció al Barça en la contractació d'empreses per monitorar les xarxes socials. Ara bé, quatre dies després d'expressar-se amb molta contundència, creu que potser ho hauria d'haver fet d'una altra manera.

"M'he penedit de la frase, potser no és afortunada. En el comunicat dels directius que dimitim estem parlant del mateix, de depurar responsabilitats i rescabalar econòmicament el club", confessa.

L'exdirectiu especifica que la seva acusació de corrupció es fonamenta en el pagament d'un sobrepreu (gairebé un milió d'euros) per un servei. Segons Rousaud, això voldria dir que algú s'ha apropiat d'un benefici il·lícit.

Una de les preguntes que el persegueixen des que va denunciar públicament la mala praxi del club és per què no ho va fer abans, quan formava part de la junta. Rousaud es defensa i explica que va ser ell qui va demanar una auditoria, i creu que per aquesta raó Josep Maria Bartomeu el va fer fora.

El Barça va anunciar aquest dilluns que presentaria una querella contra Emili Rousaud per les greus acusacions de corrupció que va fer la setmana passada a RAC1. En relació amb tot això, el fundador de Factor Energia assegura que està molt tranquil, tot i que no se l'esperava.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides