Quins dos presentadors han qualificat de ‘fills de puta’ els que han anat a la segona residència?

Façana de l'Hospital de La Cerdanya, a Puigcerdà
Façana de l'Hospital de La Cerdanya, a Puigcerdà

Jordi Gil, de TV3, i Jordi Basté, de RAC1. Cap dels dos, però, ha utilitzat l’expressió exacta. Gil ha tractat les persones que han anat a la segona residència durant la Setmana Santa de “fills de p…” i Basté s'hi ha referit com a “fills de … ruta equivocada”.

Jordi Gil, que presenta el programa ‘Tot es mou’ conjuntament amb Helena García Melero, va publicar un tuit en el qual s’adreçava a les persones que han anat a les seves segones residències durant la Setmana Santa per dir-los això: “La mare que us va parir. Fills de p… En quin cony de món viviu? Us penseu que esteu per sobre del bé i del mal? Diria (i faria) coses molt grosses!”.

El presentador d’El Món a RAC1’, Jordi Basté, que també té programa a TV3, va dedicar a aquestes persones l’editorial del Dijous Sant. Les va qualificar de “rucs i, depenent de l’hora, fills de…  ruta equivocada, gent que els importa un rave la resta, fantasmes que els importa exhibir-se, siguin pixapins, de can fanga o d’on sigui. Tot, per fer el mateix que farien aquí: mirar la tele, menjar i netejar”. I va afegir: "Que sàpiguen tots els que avui agafaran el cotxe que espero que marxin sans i tornin estalvis, però els que ens quedarem a casa us diem: banda d'idiotes insolidaris".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides