Frenada en el creixement de víctimes i contagis per coronavirus a Espanya

En les últimes 24 hores hi ha hagut 809 morts per la malaltia, la xifra més baixa de la setmana
Coronavirus

Dades esperançadores en l'evolució del coronavirus a Espanya. Aquest dissabte les dades de nous contagis i de víctimes mortals provocades pel coronavirus són més baixes que les de divendres. A tot Espanya, durant les últimes 24 hores, hi ha hagut 7.026 positius i han mort 809 persones.

La dada positiva és que s'ha donat l'alta hospitalària a 3.449 afectats en les últimes 24 hores. En total, a l'estat espanyol hi ha 124.736 positius per Covid-19 i 11.744 morts. Les altes hospitalàries arriben als 34.219 pacients. Al conjunt de l'Estat hi ha 6.532 persones ingressades en UCIs, més d'un centenar més que ahir divendres.

D'altra banda, en les pròximes hores, el govern espanyol ha de decidir si, acollint-se als criteris dels experts, s'allarga l'estat d'alarma més enllà del 12 d'abril. Pedro Sánchez ho comunicarà avui a l'oposició després de reunir-se amb els experts. Sobre la taula hi ha la possibilitat de sostenir el confinament total fins al 26 d'abril, de manera que fins aquell moment no es podrien obrir totes aquelles activitats no considerades essencials.
 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides