Es confirmen la segona i la tercera mort per coronavirus a Catalunya

Salut també confirma 23 positius més, entre els quals hi ha un nadó de sis mesos i un nen d'un any
Coronavirus

El Departament de Salut ha confirmat dues noves morts per coronavirus a Catalunya. Es tracta d'un home de 97 anys i una dona de 88, tots dos amb patologies prèvies. L'home vivia en una residència, de manera que s'han aïllat els avis del centre que també tenen patologies prèvies. Fins ara, a Catalunya només havia mort una persona per la malaltia.

L'altra persona morta és una dona de 87 anys que va morir divendres a l'hospital Can Ruti, a Badalona. La seva família es queixa que la comunicació amb l'hospital va ser nefasta.

Segons ells, tot i que estaven confinats a casa en quarantena, el centre pràcticament no els va informar de com estava la dona, ni el seu fill, que també està ingressat. L'hospital ha fet autocrítica. La cap d'urgències de Can Ruti, Anna Carreras, assegura que la situació era molt excepcional i que ja s'ha millorat aquesta falta de comunicació.

90 professionals d'aquest hospital continuen en aïllament domiciliari després d'haver estat en contacte amb algun dels infectats per coronavirus. Al Taulí de Sabadell, en són 50, i hi ha dos positius entre la direcció de l'hospital.

Els casos van sumant a Catalunya: ja en són 101 i 25 d'ells són professionals sanitaris. Entre els 23 contagiats nous de Catalunya, hi ha un nadó de sis mesos i un nen d'un any, però estan lleus i es tracten a casa. Cinc dels afectats continuen en estat greu i la resta són lleus.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides