Quina sorpresa ha saltat al PSC de l’Hospitalet?

Fran Belver (esquerra) i Cristian Alcázar (dreta)
Fran Belver (esquerra) i Cristian Alcázar (dreta)

El desenllaç de les recents primàries celebrades per triar el nou primer secretari dels socialistes a l'Hospitalet de Llobregat entre dos candidats que mantenen vincles no només polítics com a companys de partit, sinó també institucionals i familiars.

Els aspirants a la secretaria eren Fran Belver, el primer tinent d'alcaldia de la localitat, i el seu gendre, Cristian Alcázar, el segon tinent d'alcalde del mateix consistori, que encapçala l'alcaldessa Núria Marín.

Alcázar s'ha imposat al pare de la seva parella per 316 a 254 vots. De fet, ha obtingut una còmoda victòria a la seva zona, l'agrupació nord (133 a 47), i també s'ha imposat a la del sud (127-80), segons les dades publicades pel web del PSC de l'Hospitalet. Belver, per la seva part, s'ha apuntat una folgada però estèril majoria a l'agrupació est (56-127).

Així doncs, Alcázar exercirà un càrrec que fins ara ocupava Núria Marín, la gran figura política de la localitat, que a més d'alcaldessa del municipi és presidenta de la Diputació de Barcelona, presidenta del PSC i, oficialment, encara és secretària de l'àrea de Cohesió Social i Integració del PSOE, per bé que El Confidencial va publicar que deixaria aquest càrrec a la comissió executiva federal socialista.

Cristian Alcázar, per cert, va ser responsable de l'agenda presidencial de José Montilla i secretari de la seva oficina d'expresident de la Generalitat abans d’entrar com a regidor a l’Ajuntament de l’Hospitalet.

Del resultat de les primàries, celebrades aquest 22 de febrer, ha quedat constància al web del PSC de l'Hospitalet, però els socialistes d'aquesta localitat no l'han difós a Twitter. Tampoc ha ressonat gaire als mitjans.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.