El MWC recomana no donar-se la mà durant el congrés

L'organització del certamen extrema les mesures higièniques per fer front al coronavirus
MWC 2019
MWC 2019

La por que l'amenaça del coronavirus pugui posar en perill la celebració de l'edició d'enguany del Mobile World Congress (MWC) a Barcelona ha provocat que els organitzadors del certamen, la GSMA, hagin establert un protocol especial per evitar al màxim el perill de contagi d'aquesta malaltia que té el seu origen a la ciutat xinesa de Wuahn.

La GSMA ha fet públic un comunicat en el qual informa que està molt pendent de l'evolució de la malaltia al món però que a hores d'ara el MWC es farà tal com s'havia planejat des del principi. Els organitzadors asseguren que treballen per reforçar les mesures higièniques en zones on hi hagi especial contacte entre els congressistes com ara les entrades i sortides del recinte, els punts de restauració, els lavabos, i en especial, on hi hagi pantalles tàctils que estan a disposició de tothom.

Els organitzadors també han anunciat que incrementaran la presència d'equips mèdics per poder donar resposta a qualsevol contingència que pugui donar-se durant els dies de celebració del MWC, del 24 al 29 de febrer, a Barcelona. També han explicat que distribuiran guies de salut i recomanacions per hotels i mitjans de transport de la ciutat per resoldre els dubtes que els participants al congrés puguin tenir. Entre les recomanacions que es fan hi ha la d'aconsellar que els participants al certamen evitin donar-se la mà a l'hora de saludar-se.

(Visited 36 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari