Torrent perd la batalla d’ERC

El president del Parlament, Roger Torrent, volia aspirar a ser el candidat d’Esquerra Republicana a la presidència de la Generalitat en les pròximes eleccions. És per això que va obrir, fa mesos, una batalla interna contra el vicepresident del govern català, Pere Aragonès. El suport d’Oriol Junqueras, president i líder suprem d’ERC, a Aragonès no va ajudar gaire Torrent, però ell assegurava que tenia les bases del partit al seu costat i que en unes primàries podia guanyar.

Passades les setmanes, però, s’ha adonat que ha perdut la batalla, i que el suport del partit a Aragonès ha crescut exponencialment. Roger Torrent, si no canvia res, no optarà a presentar-se a la presidència de la Generalitat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides