Els Mossos d’Esquadra estan preparats per plantar cara a Tsunami Democràtic durant el ‘clàssic’

La policia catalana desplegarà 1.000 agents per fer front a les mobilitzacions independentistes al Camp Nou
Compareixença del comissari Sallent amb el conseller Buch
Compareixença del comissari Sallent amb el conseller Buch

Els Mossos d'Esquadra envien un missatge clar a Tsunami Democràtic de cara al partit de futbol que se celebrarà el pròxim 18 de desembre al Camp Nou entre el Barça i el Reial Madrid. La policia de Catalunya no permetrà una invasió del camp. Així ho ha explicitat el màxim responsable uniformat del cos, el comissari Eduard Sallent, el qual ha dit que una invasió del camp del Barça "seria un escenari no desitjat que també contempla el dispositiu i davant el qual actuaríem per repel·lir".

De fet, el comissari Sallent ha afirmat que els Mossos tenen informacions en aquest sentit, assegurant que "Tsunami no té la intenció d'interrompre el partit i entenem que això no succeirà", per afegir que si hi hagués la intenció d'envair el camp els Mossos "estem preparats per respondre".

El cap dels Mossos, acompanyat del conseller d'Interior, Miquel Buch, ha concretat que durant el clàssic "si algú saltés al terreny, actuaríem. L'identificaríem i seria multat econòmicament. S'exposaria també a mesures internes" que podrien passar per perdre el carnet de soci del Barça.

Per respondre a la convocatòria de la protesta independentista que Tsunami Democràtic ha fet de cara al partit de futbol, els Mossos tenen previst desplegar fins a 1.000 agents. En total es calcula que entre mossos i seguretat privada del club hi haurà fins a 3.000 efectius per garantir la seguretat durant l'encontre esportiu.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides