Quin polític del PP munta xous allà on va?

Josep Bou, saltant

Al líder del Partit Popular a Barcelona, Josep Bou, se'l coneix més pels xous que munta que per la seva feina al consistori barceloní. L'últim va ser divendres en la manifestació constitucionalista. Quan la marxa circulava per la Via Laietana, el dirigent popular es va situar per davant de la pancarta de la capçalera de la manifestació a on, entre d'altres, hi havia el líder de Vox, Santiago Abascal, i va començar a botar sense parar, com si estigués posseït.

Amb el càntic espanyolista 'En pie si eres español' de fons, el regidor de l'Ajuntament de Barcelona ha començat a saltar com si fos l'últim cop que ho anés a fer. A més, al crit de 'Viva España', Bou ha volgut ser el que responia més fort amb un 'Viva' que ha espantat el mateix Abascal.

El líder del partit d'ultradreta ha plantat els actes de celebració de la Constitució a Madrid per ser a la concentració espanyolista de Barcelona.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides