Quina frase de Joan Margarit ha ocultat TV3 a la seva web?

Joan Margarit: "Espanya em fa por"
Joan Margarit: "Espanya em fa por"

“Espanya encara és un país que em fa por, com a mínim respecte. I quan dic aquest país vull dir des de Cadis fins els Pirineus”. Així es va expressar el poeta Joan Margarit durant l’entrevista que li va fer la periodista Lídia Heredia al programa “Els Matins de TV3” l’endemà que es sabés que havia guanyat el Premi Cervantes de les Lletres. A la web de TV3, el titular que acompanya el vídeo de l’entrevista diu “Joan Margarit: Espanya encara és un país que em fa por” sense incloure la segona part de la frase. La notícia completa de l'entrevista que apareix a la web l'han titulat amb una altra frase del poeta guardonat: “El castellà me’l va imposar Franco a clatellades, però la llengua no té culpa de res”. En el text d’aquesta notícia ni tan sols es fa esment de l’al·lusió a Espanya de Margarit.

A més, en els resums que van apareixent en pantalla mentre dura l’entrevista s’hi va llegir: “Espanya és un país que encara em fa por. Això no vol dir que hagi de fer por. Cadascú té les seves circumstàncies”.

A TV3 les seves circumstàncies actuals fan que quedi malament que el poeta Joan Margarit digui que Espanya va des de Cadis als Pirineus.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides