Col·lapse d’entrada a Barcelona per la Diagonal per la protesta independentista contra el Rei

Centenars de manifestants increpen els assistents als premis de la Fundació Princesa de Girona
CDR protestant per la visita de Felip VI a Barcelona.

Un col·lapse de trànsit afecta l'entrada a Barcelona per la Diagonal arran del tall d'aquesta artèria principal de la ciutat per part dels Mossos d'Esquadra per controlar els voltants del Palau de Congressos on aquest dilluns es fa l'entrega dels premis de la Fundació Princesa de Girona, a la qual assisteixen el rei Felip VI i la seva filla, la princesa Leonor.

Col·lectius i partits independentistes han convocat els ciutadans a les portes del Palau de Congressos de la Diagonal per protestar per la presència del Rei a Catalunya. La convocatòria ha estat feta pels autodenominats comitès de defensa de la república (CDR), i ha estat seguida per JxCat, ERC, la CUP, Arran o Pícnic per la República.

Els manifestants criden consignes i porten cartells en els quals es pot llegir "mori el Borbó" o "Catalunya no té rei". Mossos d'Esquadra, Policia Nacional i Guàrdia Urbana han perimetrat la zona que també afecta el recinte de l'Hotel Juan Carlos per evitar que els manifestants puguin accedir-hi.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides