Quina esquela mortuòria ha causat sorpresa?

Miquel Valls
Miquel Valls

L’esquela de Miquel Valls Maseda, l’expresident de la Cambra de Comerç de Barcelona, publicada per la família de l’empresari als diaris, ha sorprès perquè es va redactar només en castellà. A més, el funeral també va ser fet totalment en castellà i el recordatori que es va lliurar als assistents també era en castellà amb una estrofa de la Salve Rociera i Miquel era nomenat Miguel, en castellà. Les esqueles institucionals, però, estaven en català.

Traspassat el 22 de setembre, el funeral es va celebrar el dia de la Mercè, amb la presència de nombroses autoritats polítiques i econòmiques. Tota la missa va ser en castellà, de la mateixa manera que ho van ser les intervencions d’una de les filles i de la seva esposa, la qual cosa va causar certa sorpresa entre els assistents.

Valls, que va ser president de la Cambra de Comerç entre 2002 i 2019, va ser un industrial guardonat amb la Creu de Sant Jordi el 2017 pels seus mèrits en defensa de Catalunya. Cal recordar que Valls va ser membre del consell d’administració del diari Avui, controlat pel pujolisme.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides