Quina consellera lliura fotos de quan era petita al Museu del Joguet?

Mariàngela Vilallonga

En un acte solemne, la consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga, ha lliurat sis imatges a l'arxiu del Museu del Joguet de Figueres. Les fotografies estan en blanc i negre, i van ser preses a Llagostera, localitat natal de Vilallonga, i segons ha informat la consellera van ser realitzades per la seva mare. En elles es veu la consellera quan era petita jugant amb les seves joguines

Aquestes imatges s'incorporen a les més de 4.000 instantànies dels primers anys de vida de personalitats com Salvador Dalí, Quim Monzó, Joan Brossa o Palau Fabra. D'aquestes imatges, 500 formen part d'una exposició permanent.

Josep Maria Joan Rosa, president de la Fundació Museu del Joguet de Catalunya i director del centre, ha indicat que les fotos de la petita Mariàngela es projectaran, entre altres, en una gran pantalla a la primera planta del museu.

La transcendència que li han volgut donar a la donació ha despertat conyes variades. Per exemple, en la seva columna a La Vanguardia Joaquín Luna escrivia: "Amb el proverbial esperit de servei del Govern al benestar del país, l'honorable consellera de Cultura de la Generalitat, Mariàngela Vilallonga, va fer donació al Museu del Joguet de Figueres de sis fotografies de la seva infància…". I, per a més escarni, afegia: "La consellera de Cultura va fer una parada en la seva atrafegada agenda nacional i internacional i es va presentar al Museu del Joguet per assegurar-se que les sis fotos "estiguin a disposició dels estudiosos i curiosos que les vulguin consultar", segons un comunicat de la conselleria".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides