Huguet recula i assistirà a la manifestació de la Diada

L'exconseller d'ERC insisteix, però, en el seu desacord amb l'ANC
Josep Huguet
Josep Huguet

El qui va ser conseller de Comerç i Empresa de la Generalitat de Catalunya, sota la presidència del socialista José Montilla, i dirigent d'ERC, Josep Huguet, ha anunciat finalment que sí que té previst assistir a la manifestació convocada per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) per la Diada de l'11 de Setembre.

Huguet ha publicat una piluada en la qual respon al seu interlocutor que "et confirmo que ens hi veurem", per afegir que "acabo d'inscriure'm. Hi aniré com he fet des del 1976, amb la meva colla de sempre, Perquè sóc soci de tres de les entitats claus en el procés d'independència", però deixant clar que "malgrat que continuo no estant d'acord amb algunes accions de l'Assemblea".

Es dona la circumstància que Huguet i la que també va ser consellera d'ERC a la Generalitat i membres de la Mesa del Parlament, Anna Simó, van anunciar que no participarien en els actes organitzats per l'ANC durant la Diada pels atacs que estava rebent ERC per part de l'ANC. Simó va dir, seguint l'exemple inicial d'Huguet de no anar a la manifestació independentista que "fa dies que he pres la mateixa decisió, després de més de 30 anys".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides