Mas discrepa del puigdemontisme sobre la investidura de Sánchez

A diferència del seu successor, troba que els postconvergents han de negociar i facilitar-se-la
Artur Mas a Catalunya Ràdio

L'expresident de la Generalitat Artur Mas no s'alinea amb el parer del seu successor al càrrec, Carles Puigdemont, a qui ell mateix va proposar com a candidat, pel que fa a la investidura de Pedro Sánchez com a president del govern espanyol.

En una entrevista a TV3, Mas ha advocat per "parlar" amb PSOE, Podemos i el PNB per "identificar maneres" perquè no arribin al govern espanyol "els altres", en referència al PP, Cs i Vox, que segons ell "són els que ens calarien foc cada dia a casa nostra".

Es tracta d'un fragment avançat d'una entrevista que s'emet aquest diumenge. Per a l'expresident i exlíder de CDC, cal apostar per Sánchez, que ja ha convocat el ple d'investidura abans d'haver-se assegurat els vots per mantenir la presidència del govern.

La posició oficial de JxCat, les sigles liderades per Puigdemont, és de rebuig a la investidura de Sánchez "per responsabilitat, per coherència i perquè seria absurd que les víctimes de la repressió sortissin al rescat del govern d'un Estat que criminalitza l'independentisme, que el persegueix i que l'empresona", segons va adduir la formació en un comunicat.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides