El guàrdia civil de ‘La Manada’ serà expulsat quan li donin la sentència

Seguirà la mateixa sort que Alfons Jesús Cabezuelo, al que van fer fora de les Forces Armades
Antonio Manuel Guerrero

Antonio Manuel Guerrero Escudero, el guàrdia civil de 'La Manada', perdrà la seva condició com a agent de l'Institut Armat de manera definitiva una vegada que se li notifiqui la sentència del Tribunal Suprem que el condemna a 17 anys de presó per la violació grupal a una jove a les festes dels 'sanfermines' de 2016.

La pèrdua de condició com a guàrdia civil d'Antonio Manuel Guerrero, que estava suspès de funcions, no és automàtica després de la decisió del Suprem però, un cop notificat pel jutjat, "s'activaran els tràmits de manera àgil".

El Tribunal Suprem ha revocat la sentència de 'La Manada' i ha elevat les condemnes per als cinc acusats a 15 anys de presó per un delicte continuat de violació amb els agreujants específics de tracte vexatori i actuació conjunta de dues o més persones.

A un dels membres de 'La Manada', el guàrdia civil Antonio Manuel Guerrero, el tribunal el condemna a dos anys més de presó, un total de 17, com a responsable del delicte de robatori amb intimidació del telèfon mòbil de la jove madrilenya. Així mateix, la Sala incrementa l'import de la responsabilitat civil a la qual té dret la víctima a la quantitat de 100.000 euros.

En la mateixa situació es trobava l'integrant de 'la Manada' que era militar, Alfonso Jesús Cabezuelo, fins que el passat mes d'octubre va ser expulsat de les Forces Armades en virtut de la Llei de Tropa i Marineria.

(Visited 33 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari