Núria de Gispert, disposada a renunciar a la Creu de Sant Jordi

L'expresidenta del Parlament diu a Torra que faci amb la distinció "el que cregui més oportú"
Núria de Gispert

L'expresidenta del Parlament, Núria de Gispert, ha enviat una carta al president català, Quim Torra, en la qual assumeix haver comès un error quan va publicar diferents missatges a Twitter entre els quals en un comparava a membres de Ciutadans i del PP amb porcs.

La qui també és portaveu de Demòcrates, una escissió independentista d'Unió Democràtica, li diu a Torra que posa a la seva disposició la Creu "pel que cregui més convenient", tot i que la distinció encara no ha estat entregada a De Gispert, segons avança El Punt Avui.

Núria de Gispert afirma que ha estat objecte d'una "campanya política", reconeixent que "la piulada, que no era afortunat, ha estat molt oportú per tots els que no perden l'oportunitat d'erosionar un govern i un Parlament vulnerables".

Ara la decisió de si De Gispert rep la Creu de Sant Jordi o no està en mans de Quim Torra, tot i que tant el PSC com Cs ja han demanat que es revoqui el premi a l'expresidenta de la cambra catalana. També el PP té previst portar el tema en la pròxima sessió de control del govern al Parlament.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides