Fachin assota TV3 per Vox: “Ja està intervinguda”

S'indigna perquè la televisió pública informa sobre la formació ultradretana i no sobre la seva candidatura, Front Republicà
Albano-Dante Fachin
Albano-Dante Fachin

L'atenció dedicada a Vox pel Telenotícies (TV3) d'aquest divendres ha indignat Albano-Dante Fachin, el candidat de Front Republicà a les eleccions generals. L'exdiputat dels comuns ha piulat: "No cal esperar que guanyi Vox. TV3 ja està intervinguda. A 48 hores de les eleccions li dediquen un publireportatge de 4 minuts als feixistes «perquè encara que no tinguin representació, en tindran». 0 segons al Front Republicà".

Fachin, que fa dies que malda perquè la seva candidatura rebi cobertura mediàtica, ha lamentat en un vídeo que s'hagi dedicat "un minut i trenta-nou segons" a Vox a dos dies de la votació, mentre que a Front Republicà, segons explica, només un minut i vint segons el passat dia 18, deu dies abans de les eleccions. "Pot semblar una ximpleria, però en 19 segons a la televisió es poden dir moltes coses", ha afegit.

​"A algú de TV3 sembla que l'interessa que surti Vox, que la gent tingui por i que voti segons què", ha denunciat també. No obstant això, Fachin vaticina que "el 28 a la nit, el Front Republicà serà sorpresa i no cal que vingui TV3, ja els enviarem una nota de premsa".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides