L’Audiència Nacional absol Sandro Rosell

L'expresident del Barça va estar 21 mesos en presó preventiva
Sandro Rosell
Sandro Rosell

Sandro Rosell, expresident del FC Barcelona, ha estat absolt per l'Audiència Nacional de les acusacions de pertinença a organització criminal i blanqueig de comissions procedents dels drets audiovisuals de partits de la selecció brasilera de futbol i un contracte d'esponsorització. L'Audiència Nacional troba que no s'han provat les acusacions, de manera que ha de resoldre a favor de l'encausat.

L'expresident del Barça va totalitzar 21 mesos en presó preventiva fins que va quedar en llibertat amb mesures cautelars el passat 27 de febrer, quan ja havia començat el judici a l'Audiència Nacional. 

Aleshores també va recuperar la llibertat Joan Besolí, soci de Rosell. Finalment, han estat absolts tots els acusats, inclosa l'esposa de Rosell, Marta Pineda.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides