Un policia acusa la “massa” d’aturar l’ambulància per l’infartat l’1-O

Segons l'agent, "la gent es pensava que era per nosaltres i per això no la deixaven passar"
Manuel Marchena, durant la declaració de la funcionaria judicial
Judici 1-O al Tribunal Suprem

L'agent de la Unitat d'Intervenció Policial amb TIP 94.601 va ser un dels agents que va actuar a l'Escola d'Adults del Bloc Joan Carles I de la Mariola de Lleida. Ha testificat aquesta tarda al judici del procés al Tribunal Suprem. Ha explicat com va viure l'aturada cardíaca que va patir un votant durant les càrregues policials.

L'agent ha relatat que el cap de la unitat va ordenar aturar la intervenció fins que arribessin els serveis sanitaris. Ha detallat que "dues persones que van sortir de la massa" van fer-li un massatge cardíac. En aquest punt ha emfatitzat que l'ambulància va trigar a arribar per culpa del que anomenen "la massa".

"La gent es pensava que l'ambulància era per a nosaltres i per això no la deixaven passar. Però l'ambulància era per a l'home que havia tingut l'atac", ha relatat. "L'ambulància va haver d'entrar per un altre carrer", ha assenyalat i per això es va fer esperar més.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides