BBConstrumat ja té un 75% de l’espai contractat

Barcelona Building Construmat
Barcelona Building Construmat

200 empreses han confirmat la seva assistència a la vint-i-unena edició del saló Barcelona Building Construmat, que organitza Fira de Barcelona a la capital catalana del 14 al 17 de maig. 

240 firmes més estan negociant la seva participació en un esdeveniment que, a tres mesos d'iniciar-se, ja ha compromès un 50% més del seu espai que el que havia confirmat l'edició anterior a la mateixa data. De fet, dels 34.000 metres quadrats de superfície expositiva que ocuparà al pavelló 2 del recinte de la Gran Via, BBConstrumat ja n'ha contractat un 75%.

L'edició d'enguany, que se celebra 40 anys després de la primera, posarà l'accent en la innovació, la digitalització, la internacionalització, la sostenibilitat i l'afavoriment de la recuperació del sector. Una de les novetats serà un espai d'exposició a l'exterior que permetrà les empreses exhibir algunes de les seves novetats.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides