BBConstrumat ja té un 75% de l’espai contractat

Barcelona Building Construmat
Barcelona Building Construmat

200 empreses han confirmat la seva assistència a la vint-i-unena edició del saló Barcelona Building Construmat, que organitza Fira de Barcelona a la capital catalana del 14 al 17 de maig. 

240 firmes més estan negociant la seva participació en un esdeveniment que, a tres mesos d'iniciar-se, ja ha compromès un 50% més del seu espai que el que havia confirmat l'edició anterior a la mateixa data. De fet, dels 34.000 metres quadrats de superfície expositiva que ocuparà al pavelló 2 del recinte de la Gran Via, BBConstrumat ja n'ha contractat un 75%.

L'edició d'enguany, que se celebra 40 anys després de la primera, posarà l'accent en la innovació, la digitalització, la internacionalització, la sostenibilitat i l'afavoriment de la recuperació del sector. Una de les novetats serà un espai d'exposició a l'exterior que permetrà les empreses exhibir algunes de les seves novetats.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides