Fira de Barcelona invertirà 380 milions per créixer

Actualitzarà el recinte de Montjuïc i ampliarà un 25% el seu espai a L'Hospitalet
Fira de Barcelona
Fira de Barcelona

Fira de Barcelona té plans per millorar les seves instal·lacions a partir d'una inversió de 380 milions d'euros abans de l'any 2024, que destinarà a ampliar en un 25% el recinte de la Gran Via de l'Hospitalet de Llobregat i per actualitzar el recinte de Montjuïc, a Barcelona.

A l'Hospitalet, preveu aixecar el 2024 un edifici de dues plantes i 60.000 metres quadrats i un altre immobles amb oficines i serveis destinats a finalitats firals. D'aquesta manera, les instal·lacions de la Gran Via totalitzaran 300.000 metres quadrats.

A Barcelona, es remodelarà l'espai que data de l'Exposició Universal del 1929 i s'hi ubicaran zones d'ús permanent, que acolliran zones per al coworking, l'emprenedoria i els showrooms. També es projecta reurbanitzar l'avinguda de Maria Cristina perquè esdevingui una esplanada sense trànsit.

Fira de Barcelona preveu pagar en part amb fons comunitaris unes obres que impulsa amb el centenari de la institució a l'horitzó.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides