Booking.com crearà 100 llocs de treball a Barcelona

Booking
Booking

L'empresa de comercialització turística Booking.com ha anunciat que crearà durant els pròxims tres mesos 100 llocs de treball a Barcelona, on fins ara tenia 600 dels més de 17.000 empleats que totalitza arreu del món.

Els nous treballadors de l'oficina de la capital catalana formaran part de l'equip d'atenció al client. La companyia, coneguda pel seu agregador i metacercador de viatges, allotjaments i transports, ha obert un procés de selecció per contractar perfils especialitzats en gestió d'operacions i atenció al client.

Fundada el 1996, Booking.com va obrir la seva primera oficina fora dels Països Baixos precisament a Barcelona el 2004. Ara, reforçarà els serveis que hi ofereix en 31 idiomes.

La creació de llocs de treball ha estat anunciada en el marc d’una reunió dels directius de la companyia amb la consellera d'Empresa, Àngels Chacón, la qual ha destacat que es posa de manifest que Catalunya "s'ha consolidat amb un hub que conjuga l'activitat econòmica i la turística per crear més riquesa i llocs de treball".

(Visited 26 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari