Inversors immobiliaris nord-americans compren el CF Reus

Marxa Oliver i US Real State Investment aterra amb una reforma de l'estadi, habitatges i un centre comercial sota el braç
Russell Platt
Russell Platt

Joan Oliver ja no és el màxim accionista del CF Reus després d'haver enllestit una operació de traspàs a l'empresa US Real State Investment, que salva el club de la desaparició després de fer-se càrrec del deute pagant cinc milions d'euros.

Els amos d'aquesta societat immobiliària que té la seu central a Miami Beach, Russell Platt i Clifton Onolfo, aterren a Reus amb una reformar l'estadi i habitatges i un centre comercial sota el braç.

Tot el consell d'administració que va comandar el club durant l'etapa de l'ascens a la segona divisió deixa pas als nous amos, que ara han de convèncer a la Lliga de Futbol Professional, després que s'hagin suspès dos partits del primer equip, que no s'ha d'eliminar el Reus de la segona divisió. Es preveu que el jutge es pronunciï sobre l'expedient administratiu que la Lliga ha obert a finals d'aquest mes de gener.

Platt, president d'US Real State Investment, va ser director gerent de Morgan Stanley & Co., entre altres càrrecs, mentre que Onolfo, vicepresident de la societat que inverteix en el CF Reus, té una família vinculada amb el futbol i va ser propietari del desaparegut club Connecticut Wolves.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides