Torra ha gastat 120.000 euros de diners públics en viatges a l’exterior

Les visites a Puigdemont han costat 30.000 euros
Torra i Puigdemont
Torra i Puigdemont

Els nou viatges a l'estranger realitzats per Quim Torra des que és president de la Generalitat han costat 120.000 euros de diners públics, segons les dades oficials del govern català citades per la Cadena SER.

D'aquesta despesa, 30.000 euros corresponen als viatges del president per visitar el seu antecessor, Carles Puigdemont, instal·lat a Waterloo (Bèlgica) per eludir la justícia espanyola. Es tracta de la destinació internacional més habitual de Torra. Puigdemont, per la seva part, només va fer dos viatges a l'exterior com a president, que van sumar una despesa pública de 9.000 euros.

Segons la mateixa informació, les visites de Torra a altres dirigents del procés com l'exconsellera Clara Ponsatí, que viu a Escòcia, i la secretària general d'ERC, Marta Rovira, que va marxar a Suïssa, han superat els 71.000 euros.

La SER també indica que la conselleria d'Acció Exterior, fins fa poc encapçalada per Ernest Maragall, ha destinat a viatges més del triple que durant l'etapa de Raül Romeva: de 12.000 euros s'ha passat a 42.000 euros de despesa.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides