Foto fracassada

Carles Puigdemont

La Crida Nacional per la República té fixat en el 27-O la data del tret de sortida. Amb aires de partit únic, rebombori de transversalitat i voluntat d’intentar absorbir la resta de formacions, Carles Puigdemont es va treure de la màniga fa uns mesos aquest invent per fer veure que continuava sent el pal de paller del sobiranisme. Però la seva estratègia no ha funcionat més que amb el PDECat, i la figura del mateix Puigdemont cada cop està més oblidada i fa més olor de passat. Malgrat l’intent de Quim Torra de continuar mantenint-lo en el tinter, l’expresident ja ha deixat de ser referent independentista.

Però amb el llançament de la Crida deuria pensar que podia ser una nova oportunitat per a ell. I per arribar al 27-O amb la imatge de l’independentisme al voltant de Puigdemont, Waterloo va muntar una reunió de PDECat, JxCat, ERC i la CUP amb l’expresident. Els van prometre discreció, però volien la foto. Així que no van tenir més remei que filtrar la trobada a la premsa. Com que la discreció va desaparèixer i l’estratègia de Puigdemont va quedar al descobert, ERC i la CUP se’n van desmarcar i, al final, la foto va quedar molt esmorteïda.

(Visited 56 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari