Els taxistes mantenen la vaga indefinida

La Gran Via de Barcelona seguirà tallada per la protesta
Protestes taxistes
Protestes taxistes

L'assemblea de taxistes que s'ha celebrat aquest matí a la Gran Via amb passeig de Gràcia ha decidit mantenir la seva vaga indefinida i seguir amb el tall de trànsit de la Gran Via iniciat ahir divendres. El col·lectiu està disposat a arribar "fins al final" amb les seves demandes, fins i tot a una vaga de fam.

La passada nit, centenars de taxistes han mantingut la seva posició a la Gran Via, entre Entença i Rocafort. Han dormit en els seus vehicles i han acampat a la zona, amb el suport d'altres taxistes arribats de diferents ciutats. A les 11 han celebrat una assemblea, on han decidit prosseguir amb les seves protestes.

Ahir, nombrosos taxistes es van concentrar a l'aeroport de Barcelona en senyal de protesta davant la decisió del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) de mantenir la suspensió cautelar del reglament de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) per als VTC (vehicles amb conductor) mentre es resol el litigi pel recurs de la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC).

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides