Terribas condueix una pregària pels presos independentistes

La periodista presenta un acte interreligiós a l'església de Santa maria del Pi
Mónica Terribas
Mónica Terribas

La periodista de Catalunya Ràdio, Mònica Terribas, ha presentat una pregària celebrada aquest dimarts a l’església de Santa Maria del Pi de Barcelona, a favor dels líders independentistes catalans que es troben a la presó. L’acte interreligiós s’ha fet per “denunciar l’empresonament dels dirigents polítics i socials catalans i la vulneració dels seus drets i els de les seves famílies”.

En la presentació de l’oració, Terribas ha dit que “serà una estona de recolliment silenciós, un espai i un temps compartit entre les diverses tradicions religiós que convivim a Catalunya”, afegint que “amb aquesta pregària conjunta desitgem transmetre l’esperança que la cooperació i la solidaritat són possibles. Són possibles quan estan basades en la veritat, la justícia, la llibertat, la misericòrdia i la compassió”.

En la trobada hi han participat catòlics, protestants, ortodoxes, musulmans, jueus, budistes i sikhs. Un acte que ha comptat amb la participació de l’Associació Catalana pels Drets Civils, associació que agrupa les famílies dels polítics empresonats i dels que estan fugits de la justícia.

També hi han assistit, entre altres, a aquesta pregària el president de la Generalitat, Quim Torra, el del Parlament, Roger Torrent, la consellera de Justícia, Ester Capella, o l’exdiputat de la CUP, David Fernández.

(Visited 38 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari