Qui tracta Toni Soler de lladre?

Toni Soler al programa diari de TV3 'Està passant'
Toni Soler al programa diari de TV3 'Està passant'

El filòsof Bernat Dedéu, col·laborador de programes de TV3 i Catalunya Ràdio (i també columnista a El Nacional), troba que una de les estrelles de TV3, Toni Soler, és un lladre que “us ha robat molt més que Rajoy, Zoido o fins i tot Cifuentes, i cal concedir-li que ho ha fet amb la traça del ballet inaudible dels furtadors de carteres” i “amb una impunitat que ja voldrien haver aconseguit els espanyols”.

Dedéu el fueteja des del seu blog perquè Soler, al programa Està passant, ha acusat l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont de “tractar-nos de post-imbècils i ara de pre-gilipolles”. El filòsof sosté que Soler pinta Puigdemont “com un foll solitari” perquè “sense una administració que insufli una partida extraordinària de calers [sic] a TV3 els seus programes podrien caure sobtadament de la graella”.

Deixar de cobrar de la mamella pública, aquest és el pitjor malson del bufó de la cort“, l’assenyala. “Quina existència més dissortada, Soler i Guasch, viure obligat a calcular sempre que l’ocurrència caigui inexorablement del cantó de la butxaca“, afegeix. “Cal agrair-li al Toni que es disfressi d’aprenent de polític i ens demostri una vegada més que la majoria dels nostres líders només volen formar govern perquè els seus administratius cobrin la pagueta“, li etziba. “Soler, tranquil, que ben aviat tornaràs a tenir la màquina activada per esverar l’anus de la padrina amb les brometes. Tranquil, Toni, que ben aviat tornarà a obrir la caixa i el cor et dringarà d’euros”, insisteix.

“Algun dia, si arribem a desvetllar-nos realment, us mossegarem les venes i de sang haurem de rentar tants bitllets (…) La culpa, diguem-ho ben alt, és de la nostra manca de ganes de matar”, conclou Dedéu.

La productora de Toni Soler, Minoria Absoluta SL, ha rebut gairebé 44 milions d’euros del pressupost de producció externa de TV3 des de l’any 2010, quan Artur Mas va esdevenir president de la Generalitat. Durant la present temporada, segons les dades que posa a l’abast el cercador de contractes de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Minoria Absoluta rep 3,1 milions d’euros per tota la temporada del programa setmanal de sàtira política Polònia i 3,5 milions per l’Està Passant, als quals s’ha de sumar un encàrrec del febrer de 104 programés addicionals de l’Està passant per 846.681 euros, així com 60.000 euros per una “venda de drets publicitaris del mitjà de televisió. Cessió d’ús de les instal·lacions d’Hospitalet (Polígon Padrosa)” i 9.000 euros pels drets d’emissió de l’especial Un Vasco en Polonia.

Per la seva part, Bernat Dedéu té tres contractes amb la Corpo aquesta temporada: un de 3.600 euros per onze mesos com a tertulià al Catalunya Migdia, un altre per 4.230 euros amb la mateixa durada com a especialista en filosofia a l’Estat de Gràcia, també a Catalunya Ràdio, i un de 1.625 euros per sis mesos com a tertulià del programa Tot es Mou de TV3.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides