TV3 enfronta Cs i PP

Després de l'entrevista a Puigdemont, Rivera i Albiol es culpen per la manca d'intervenció de la televisió pública
TV3
TV3

L’entrevista a l’expresident Carles Puigdemont a TV3 ha reobert la caixa de Pandora de la televisió pública catalana. Ciutadans i el PP han tornat a posar el crit al cel pel temps destinat al líder de Junts per Catalunya.

Els líders dels dos partits, Albert Rivera i Xavier García Albiol, s’han culpat mútuament per la no intervenció de TV3 aprofitant l’article 155 de la Constitució.

El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha criticat que TV3 dediqués “tres hores en prime time” a una entrevista a l’expresident i ha defensat que si el Parlament no controla la cadena pública, haurà de fer-ho el Senat a través de l’article 155 de la Constitució.

“No em sembla lògic que un pròfug de la Justícia estigui fent entrevistes en una televisió pública de l’Estat, això és terrible”, ha declarat en una entrevista a Telecinco, on ha descrit TV3 com “el nou NO-DO”.

Cs ha demanat al Parlament que s’activi la comissió de control a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. Si no es fa, Rivera és “partidari de replantejar a la cambra alta quin és el control de la televisió pública”: “O la controla el Parlament, o la controla el Senat”.

Unes afirmacions que no han agradat al PP, que a través del seu cap de files a Catalunya, Xavier García Albiol, ha acusat Cs de ser, precisament, corresponsable de no permetre el control de TV3 a partir del 155: “Si TV3 no està sota control del 155 és perquè Albert Rivera es va posicionar amb el PSC perquè no es toqués”.

(Visited 38 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari