Qui cas de ‘fake news’ denuncia el Banc d’Aliments?

Títol de la imatge
Títol de la imatge

El Banc dels Aliments ha acordat mantenir la donació d'aliments als Caputxins de Sarrià després de la polèmica desfermada perquè s'ha vinculat la suspensió de la donació de menjar a un sermó a favor de la llibertat dels presos polítics que es va fer fa dos diumenges.

El director del Banc, Lluís Fatjó-Vilas, i la presidenta, Roser Brutau, es van reunir ahir dimecres d'urgència amb els caputxins i van acordar que el Banc dels Aliments subministrarà els aliments previstos per no perjudicar les més de 200 famílies que passen cada setmana per l'església i que els caputxins perfeccionaran el compliment de les normatives del Banc dels Aliments en el termini de dos mesos, mitjançant els treballadors socials independents de què disposen i amb coordinació amb Serveis Socials.

Abans de la trobada, el Banc dels Aliments havia deixat clar que la suspensió temporal obeïa a la negativa dels caputxins a seguir els canals oficials a l'hora de distribuir el menjar. L'objectiu és evitar la picaresca de persones que reben aliments de dos llocs diferents. "No hi ha cap fonament polític, som una entitat apolítica i en cap moment el cessament temporal està vinculat amb cap posicionament polític", han deixat clar la fundació enmig de la tempesta que s'està produint a les xarxes.

De fet, asseguren que l'advertència als Caputxins es va iniciar fa dos anys i que es va concretar el 26 de març amb una carta en què es formalitzava que havien de deixar de distribuir aliments. "Volem que es faci una distribució justa i que es coordini amb Serveis Socials", afegeixen des del Banc. "Ha coincidit amb la missa de la Caputxinada, es tracta d'una casualitat total i absoluta i la nostra vocació és ajudar-los", han explicat també.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.