“La crisi catalana serà aviat un mal record”

Rajoy clou la convenció del PP recordant als independentistes què els passarà "si repeteixen"
Mariano Rajoy
Mariano Rajoy

A la convenció del Partit Popular que s’ha fet aquest cap de setmana a Sevilla, el president espanyol no ha parlat de la sortida de la presó de Carles Puigdemont però sí que recorda que és gràcies al govern espanyol que no podrà ser president de la Generalitat.

Mariano Rajoy ha centrat només una part del discurs final de la clausura de la Convenció del PP a parlar de Catalunya. La resta l’ha dedicat, sobretot, a aixecar els ànims del partit.

Rajoy s’ha limitat a donar un missatge optimista de la crisi política catalana. Assegura que la situació està controlada i diu que qui guanyarà la partida serà l’Estat i el seu govern.

I de fet, ja avisa el líder popular, que l’etapa política que s’ha viscut els darrers mesos quedarà com un simple record per la història.

El president espanyol i del PP ha estat tres quarts d’hora intervenint en la clausura de la Convenció a Sevilla, on el missatge central ha estat la d’aixecar els ànims per revitalitzar el partit i per combatre l’ascens, sobretot de Ciutadans, a qui ha vingut a menystenir en més d’una ocasió titllant-los d’inexperts.

Ni una referència a Cristina Cifuentes ni a la polèmica sobre el màster i la crisi oberta pel partit a la Comunitat de Madrid.

(Visited 33 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari