Els Mossos volien punxar el telèfon de Fernández Díaz

La Policia Nacional va blindar les comunicacions de l'aleshores ministre
Jorge Fernández Díaz, al Congrés
Jorge Fernández Díaz, al Congrés

Els Mossos d’Esquadra van intentar interceptar les comunicacions de Jorge Fernández Díaz quan era ministre de l’Interior i visitava Barcelona, revela El Mundo. Segons aquesta informació, la Policia Nacional va detectar vehicles que seguien l’aleshores ministre i va blindar les comunicacions mitjançant treballs contravigilància i l’ús d’inhibidors.

Així mateix, El Mundo publica que un grup de mossos amb identitats falses es va desplaçar a Madrid per fer tasques de vigilància a prop del Congrés dels Diputats. Els fets, descoberts per les forces de seguretat de l’estat entre el 2014 i el 2015, han estat confirmats al mateix diari per l’exministre, el qual va ser objecte de seguiments quan passejava rutinàriament el seu gos.

En els papers que els Mossos van intentar destruir a la incineradora de Sant Adrià de Besòs hi ha referències als seguiments a Fernández Díaz, i a instruccions per informar dels seus moviments a Felip Puig, llavors conseller d’Interior de la Generalitat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides