Els Mossos tenien fitxats tres terroristes del 17-A

Estaven identificats des del gener del 2016, revela 'El Español'
trapero tv3
trapero tv3

Els Mossos d’Esquadra tenien identificats des del 2016 tres dels membres de la cèl·lula terrorista responsable dels atemptats del passat 17 d’agost a Barcelona i Cambrils, publica El Español citant fonts de la seguretat de l’Estat.

Es tracta de Mohamed Hichamy i els germans Houssaine i Younes Abouyaaqoub, els quals havien participat, segons la mateixa informació, en un incident davant la porta de la comissaria dels Mossos a Salt. En concret, després de resar es van negar a marxar tot i les reiterades peticions dels agents de la policia catalana.

Tots tres, veïns de Ripoll, van ser identificats en aquell moment, gener del 2016, però els Mossos no s’hi han referit a aquell fet públicament després dels atemptats. Tampoc, sempre segons El Español, van informar cap altre cos policial sobre l’incident.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides