Quin boicot ha de suportar Toni Albà?

faqs toni alba
faqs toni alba

L’actor Toni Albà, juntament amb les seves germanes Núria, Natàlia i Montse, han fet una forta inversió per recuperar el clàssic restaurant Peixerot de Vilanova i la Geltrú, que han rebatejat com 1918, en referència a l’any de la seva fundació. Aquest establiment, ubicat al passeig Marítim de la capital del Garraf, està especialitzat en cuina tradicional, però amb un plus de sofisticació que explica el fort preu que costa dinar-hi (més de 50 euros per cap).

Des de fa uns dies, el restaurant 1918 pateix un atac massiu de boicot i desprestigi a través de les xarxes socials. Tot va començar amb el poema que Toni Albà va dedicar, durant la passada campanya electoral, a una tal Inés, a qui titllava de “mala puta”. Encara que no esmentava el seu cognom, és evident que aquesta “Inés” era la candidata de Ciutadans, Inés Arrimadas.

Arran d’aquest insult groller i gratuït, a través de les xarxes socials es va fer públic que Toni Albà era soci i promotor del restaurant 1918 de Vilanova i la Geltrú. I això ha desfermat, des de sectors espanyolistes arrauxats, una campanya on s’anima a fer boicot a aquest establiment i a omplir amb comentaris negatius els webs que, com Tripadvisor, valoren la qualitat dels serveis d’hostaleria a partir de les opinions dels seus clients.

Toni Albà no és l’únic independentista que pateix represàlies en els seus interessos empresarials per les seves sortides de to. L’exdiputada de la CUP Mireia Boya també ha sofert atacs semblants a través de les xarxes socials contra la casa de turisme rural Borda Guilhamuc que explota, juntament amb el seu germà, a Les (Val d’Aran), que en els últims mesos ha rebut pèssims comentaris de suposats clients a Tripadvisor.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides