Podem acusa JxCat de plagiar els seus cartells electorals

L'estil, la tipografia i els colors, que els 'comuns' ja van fer servir en campanyes anteriors, s'assemblen molt
Cartells electorals Podem JxCat 21D
Cartells electorals Podem JxCat 21D

El secretari general de Podem, Pablo Iglesias, i el candidat de Catalunya en Comú – Podem (CatECP) a les eleccions del 21 de desembre, Xavier Domènech, han acusat JuntsxCat de plagiar la gràfica i l’estil dels cartells de campanya.

Els cartells dels ‘comuns’ segueixen l’estil gràfic, la tipografia i els colors d’anteriors campanyes, com la d’EnComúPodem a les eleccions generals, i els que ara presenta el candidat de JuntsxCat, Carles Puigdemont, s’hi assemblen molt.

El secretari d’Organització de Podem, Pablo Echenique, també ha acusat JxCat de plagiar els cartells electorals. Echenique ha penjat una imatge a Twitter en què fa una comparativa dels cartells electorals dels dos partits, i les similituds són evidents.

Junts per Catalunya farà campanya per “guanyar” les eleccions del 21D amb el lema “Puigdemont, el nostre president”, una frase que serveix per reivindicar la “restitució” del president de la Generalitat cessat, que estarà present en els actes a través de vídeos gravats des de Brussel·les.

La directora de la campanya i candidata a les catalanes per JxCat, Elsa Artadi, ha presentat avui el lema juntament amb el responsable d’imatge, Ramon Maria Piqué, a una setmana de l’inici de la contesa electoral del 21 de desembre.

 

(Visited 35 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari